Wist je dat er ook van Nivea showerfoams zijn?

Wist je dat er ook van Nivea showerfoams zijn?

Wist je dat Nivea nu ook showerfoams hebben? Ze noemen het zelf mousse, maar het komt eigenlijk op hetzelfde neer. Een lekker schuimende foam voor onder de douche. Ik ben zelf dol op die van Rituals (zoals vrijwel iedereen) en ik ben benieuwd of deze van Nivea ook net zo fijn aanvoelen onder de douche.

Er zijn drie verschillende verpakkingen. Ik heb er twee meegenomen om ze te kunnen vergelijken. De derde versie hadden ze op het moment niet bij de Kruidvat. De prijs is voor beide foams hetzelfde. Op dit moment is er trouwens een actie bij bol.com waarbij je 50% korting krijgt op 6 verpakkingen.

Nivea silk mousse crème smooth,    Nivea silk mousse crème care,      Nivea silk mousse crème soft

Review

nivea nivea

NIVEA Silk Mousse Creme Soft vergroot het dagelijkse doucheplezier. Laat je verwennen door het verzorgende doucheschuim van NIVEA. De lichte, rijke mousse met amandel olie en milde geur verzorgt tot diep in de huid. Voor een zijdezachte huid. Iedere dag weer.

Bron

 nivea
Goed schudden voor gebruik is wel echt een must. Anders krijg je echt geen goed schuim. Dus even schudden, schuim op je handen sprayen en je kunt douchen. Het is echt een dik schuim wat direct zacht aanvoelt. Het voelt alsof je echt een laagje achterlaat op je huid wat ook na het douchen ervoor zorgt dat het niet trekkerig aanvoelt.nivea
Ik merk weinig verschil tussen beide producten. De geur is bij beide heel zacht en niet overheersend. Het standaard Nivea geurtje eigenlijk. Wanneer ik de beide mousses gebruik merk ik ook vrijwel geen verschil in substantie of werking. Misschien dat de lichtblauwe verpakking, de crème soft, net een tikkeltje zachter aanvoelt. Maar dat verschil is vrijwel nihil. Ondanks dat je al snel veel foam gebruikt met dit soort verpakkingen kan ik hier nog vrij lang mee doen. Bij elke dag gebruik doe ik er 2 à 3 weken mee, met één fles.
Liefs, Liza
Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.